ďťż
Penzión Konský Dvor, Brzotín - zvieratá
slovensky english

Atrakciók

Kulturális műemlékek

Kaštiež Betliar

Rozsnyó környékén mindenki megtalálja a saját ínyére valót. A kultúra és a műemlék kedvelők semiképpen ne hadják ki a Krasznahorkai vár, Betléri kastély, Andrássy mauzóleum, a csetneki gótikus templom, Gótikus út és a rozsnyói Bányászati múzeummegtekintését.

Természeti szépségek

Slovenský kras

Lovasudvarunkat egyenesen karukba zárják a Pelsőci és a Szilicei fensík masszív hegyvonulatai, amelyek a Szlovák Karszt Nemzeti Park részei. Tőlünk délkeletre található a Szádelői völgy, északra a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park az egyedülálló Dobsinai jégbarlanggal és még sok más természeti kincs. A természetet és a barangolást kedvelők biztosan értékelni fogják a sok látnivalót. A Szlovák Karszt barlangai (Gombaszögi, Domicai, Ochtinai, Krasznahorkai, ...) ma már mind az UNESCO részét képezik.

Szabadidő, sport, relax

piktogramy

A rozsnyói Actores Városi Színház, helikopterről csodálhatják a környék panorámáját,, paintball, bowling, , biliárd játék, tenisz pálya, barlangászat nyári strandfürdő, sípáják felvonóval, nyári és téli gyalogturisztika, kerékpár turisztika Mikrorégiónk kínálatából mindenki saját magára mérve választhatja ki a legmegfelelőbbet.

A helyi atrakciók térképe(körülbelüli elhelyezkedése) - Szabadidő töltés térképe.

Penzión Konský Dvor, Brzotín - svadby

Penzión Konský Dvor, Kružnianska 514, 049 51 Brzotín, Szlovákia
+421 907 947 668, +421 905 341 078; restauracia@konskydvor.sk