ďťż
Penzión Konský Dvor, Brzotín - zvieratá
slovensky english

Étkezés- Étterem „A fehér lónál"

Nyitvatartási idő: 11.00 – 22.00

A konyha 11. 00 - től 21.30- ig üzemel,
a reggeli időpontját hozzáigazítjuk vendégeink igényeihez.

Étlap (pdf format).

On-line étlap (flash).

Fuvaros étterem

Fuvaros étterem

Otthonos éttermünk a vidéki paraszt élet hangulatát varázsolja elő az idelátogatókban. A hely meghittségét a nyílt tűzhely fokozza, mely főleg a téli hónapokban romantikus hangulatot áraszt. Öszkapacitás: 50 férőhely.

Vadász étterem

Vadász étterem

Éttermünk másik része a helyi erdők vadász trófeáival van díszítve. Itt is található egy tűzhely, amely barátságos hangulatot kelt minden ideérkezőben. Öszkapacitás: 50 férőhely.

Téli kert

Téli kert

A növényekkel és virágokkal ellátott téli kert 30 férőhelyes. Kitünő fekvésének köszönhetően nagyon világos és napfényes terem. A hidegebb hónapokban egy nagyméretű cserépkályha áll vendégeink rendelkezésére.

Nyári terasz

Nyári terasz

A nyári hónapokban üzemeltetett terasz főként a vidéki életet és hangulatot kedvelő vendégeinknek nyújt lehetőséget átérezni a lovas udvar varázsát.

Nyári terasz- grill

Nyári terasz- grill

A nyári terasz környékén különálló fedett tűzhelyek vannak, mellyek szalonnasütésre vagy grillezésre alkalmasak. Az étterem környékén egy terjedelmesebb befüvesített terület áll a szabadtéri összejöveteleket kedvelőknek.

Szalon

Szalon

A szalon közösségi helyiségként szolgál az elszállásolt vendégeinknek, valamint kisebb tárgyalóteremként, illetve a zártkörű társaságot kedvelők számára.

Penzión Konský Dvor, Brzotín - svadby

Penzión Konský Dvor, Kružnianska 514, 049 51 Brzotín, Szlovákia
+421 907 947 668, +421 905 341 078; restauracia@konskydvor.sk