ďťż
Penzión Konský Dvor, Brzotín - zvieratá
slovensky english

Állataink

Ló és póni tenyésztés

kone kone kone kone

A lovasudvar vendégei nem csak távolból csodálhatják meg lovainkat, hanem lovagolhatnak is rajtuk.
A lovasklubbunk tagjai rendszeres résztvevői a Hubertuszi vadászlovaglásnak. Lovasaink külföldi és belföldi versenyek résztvevői, beleértve a lovasudvarunkon megrendezett díjugrató versenyt.

Kisállat tenyésztés (MINIZOO)

kone kone kone kone

Vendégeink a lovakon és pónikon kívül megtekinthetik, megsimogathatják, valamint megetethetik a szamarainkat, kecskéinket, bárányainkat, kutyáinkat és macskáinkat….. Állataink nagyon barátságosak és kedvelik az ember társaságát.

Gyermekek és állataink

kone kone kone kone

A gyerekek általában kedvelik az állatok társaságát. Nálunk közelebbről megismerkedhetnek olyan állatfajokkal, amelyek a városban nem mindennaposak. A sajátkezű állatetetés és simogatás biztosan nagy élmény minden városi gyermek számára a lovaglásról nem is beszélve.

Örökbefogadás

kone kone kone kone

Már sok elhagyott állat, főleg macskák és kutyák második otthonra találtak nálunk. Az állatok gondozása azonban igényes. Vendégeinknek lehetőséget nyújtunk az állataink örökbefogadásához és gondozásához. Több információhoz juthatnak a mail címünkön (restauracia@konskydvor.sk) és telefonon (+421 905 341 078).

Hiporehabilitáció

A lovainkat hiporehabilitációra is használjuk, főleg a mozgásszervi megbetegedések gyógyulásához. Az ilyenfajta terápiához szükgséges a szakorvos ajánlása.

Penzión Konský Dvor, Brzotín - svadby

Penzión Konský Dvor, Kružnianska 514, 049 51 Brzotín, Szlovákia
+421 907 947 668, +421 905 341 078; restauracia@konskydvor.sk